Over ons

Over Ebbers Groenprojecten

Voor advies, ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin kunt u bij Ebbers Groenprojecten uit Dedemsvaart terecht. Onze missie is om volgens de wensen en het budget van de klant te zorgen dat de tuin er prachtig bij komt te liggen. We vertellen u graag meer over ons bedrijf.  

Goed is niet goed genoeg

Wij pakken tuinen van klein tot zeer exclusief met beide handen aan. Onze kracht is dat we altijd werken volgens de wensen van de klant. Flexibiliteit, meegaand en een stapje extra doen zijn voor ons belangrijke kerneigenschappen.

Door onze jarenlange ervaring voelen wij ons thuis in de tuin van iedere klant. We hebben een hecht team van vaste medewerkers met verschillende specialismes. Daarnaast hebben wij alle materialen en gereedschappen in huis om voor u een prachtige tuin te realiseren en te onderhouden.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Ontstaan Ebbers Groenprojecten

Thijs zijn passie voor tuinen is er al van jongs af aan. Als klein jongetje kon Thijs zich dagenlang met zijn moeder vermaken in de tuin. Toen Thijs een jaar of twaalf oud was, ging hij zijn eerste tuintjes in de buurt onderhouden. Niet veel later ging hij aan de slag bij Kwekerij De Beeksterhof in Balkbrug. Daar werd zijn passie voor voornamelijk vaste planten veel groter en deed hij veel kennis op.

Nadat Thijs zijn HAVO had afgerond, startte hij in 2002 met de opleiding Tuin en Landschapsmanagement aan de HAS in Den Bosch. Na een buitenland stage bij een hoveniersbedrijf op Curaçao, besloot Thijs in 2006 voor datzelfde bedrijf te gaan werken.

Na zijn terugkomst in 2008 startte hij zijn eigen onderneming onder de naam Ebbers Groenprojecten. Keihard werken en kwaliteit leveren zijn voor Thijs altijd al basisprincipes geweest. Dit zorgde ervoor dat Ebbers Groenprojecten als bedrijf snel kon groeien in Dedemsvaart en omgeving. Mede hierdoor kon het bedrijf zich in 2016 vestigen aan het Ommerkanaal 17b te Dedemsvaart.

In december 2020 mocht Ebbers Groenprojecten haar 12,5 jarig jubileum vieren en is het bedrijf uitgegroeid tot een regionaal begrip met zo’n acht werknemers. Ondertussen is er geen tuin meer te groot voor Ebbers Groenprojecten.

Adres

Ebbers Groenprojecten
Ommerkanaal 17b
7701 RC Dedemsvaart

Contact

+31 (0)6 51525679
info@ebbersgroenprojecten.nl
www.ebbersgroenprojecten.nl

Ebbers Groenprojecten

Specialist op het gebied van
advies, ontwerp, aanleg
en onderhoud van tuinen