Tuinaanleg 

Tuinaanleg van groot tot klein

Tussen uw tuinideeën van nu en het tuinplezier van straks, zitten een aantal belangrijke fases. Eén daarvan is de tuinaanleg. Wij voeren deze compleet en vakkundig uit, zodat de tuin gaat voldoen aan uw wensen.Of het nu gaat om het aanleggen van een complete tuin, een tuinhuis, bestrating of een vijver; bij Ebbers Groenprojecten uit Dedemsvaart bent u aan het juiste adres.

Hoe gaan we te werk?

Nadat u volledig tevreden bent over het ontwerp kunnen wij aan de slag om iets moois van uw tuin te maken. Het aanleggen van een tuin is een complex karwei, zeker als het gaat om een grote tuin.

Wij stellen een helder plan van aanpak op en we vinden het belangrijk om deze ook met u te delen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Ook zijn we flexibel en kunnen we waar nodig het plan aanpassen gedurende het project. Ons einddoel blijft altijd hetzelfde; we willen iets moois maken binnen de wensen en mogelijkheden van de klant.

Gespecialiseerd in alle benodigde werkzaamheden

Ebbers Groenprojecten kan alle werkzaamheden die horen bij het aanleggen van een tuin voor u uitvoeren. Wij verzorgen het project van start tot finish. Denk daarbij aan het grondwerk, de beplanting, de bestrating, het aanbrengen van terrein afscheidingen, de installatie van tuinverlichting en beregeningsinstallaties, het bouwen van tuinhuizen en het aanleggen van een vijver. Wij zorgen ook voor de aan- en afvoer van de materialen, zodat wij u al het werk uit handen nemen.

Ebbers Groenprojecten is thuis in jouw tuin

Wij laten graag vanuit onze handen een prachtige tuin groeien.
Wilt u meer weten of heeft u interesse in een oriënterend gesprek?
Wij komen graag bij u langs!

Adres

Ebbers Groenprojecten
Ommerkanaal 17b
7701 RC Dedemsvaart

Contact

+31 (0)6 51525679
info@ebbersgroenprojecten.nl
www.ebbersgroenprojecten.nl

Ebbers Groenprojecten

Specialist op het gebied van
advies, ontwerp, aanleg
en onderhoud van tuinen