Tuinadvies

Tuinadvies van Ebbers Groenprojecten

We horen het vaker. U heeft plannen om een tuin aan te leggen, te renoveren of te veranderen, maar u bent zoekende waar te beginnen.

Van een passend ontwerp tot een beplantingsplan; Ebbers Groenprojecten uit Dedemsvaart helpt u graag met zijn jarenlange ervaring op weg.

Het hele jaar een mooie tuin

In de lente en zomer staan de meeste tuinen mooi in bloei. Er zijn ook mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de tuin in de herfst en winter er netjes bijstaat.

Ebbers Groenprojecten kan hierbij helpen op basis van een goed tuinadvies en eventueel met onderhoudsplan.

Want wat is er nou mooier dan het hele jaar kunnen uitkijken op een prachtige tuin?

Voorstel geschikt voor uw tuin

Wij stemmen ons advies af op basis van de vorm en grote van uw tuin. Iedere tuin vraagt een ander advies en daarom is er geen standaard plan voor een tuin. In een relatief kleine tuin raden wij om uw tuin niet te druk te maken met een wirwar van kleuren. In een grotere tuin zijn er meer mogelijkheden voor creatieve kleurcreaties. Maar het allerbelangrijkste is en blijft de wens van de klant en die staat bij ons altijd voorop.

Advies op basis van uw wensen en budget

Ebbers Groenprojecten adviseert u graag, zodat u uw droomtuin kan verwezenlijken. Indien gewenst kunnen wij ook helpen bij de realisatie van de tuin. U mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies. Onze contactgegevens vindt u hieronder.

Meer informatie?
Neem direct contact met ons op!

Adres

Ebbers Groenprojecten
Ommerkanaal 17b
7701 RC Dedemsvaart

Contact

+31 (0)6 51525679
info@ebbersgroenprojecten.nl
www.ebbersgroenprojecten.nl

Ebbers Groenprojecten

Specialist op het gebied van
advies, ontwerp, aanleg
en onderhoud van tuinen