Tuinontwerp

Tuinontwerp van Ebbers Groenprojecten;
hoe gaat het in zijn werk?

De eerste stap op weg naar een nieuwe of vernieuwde tuin is het maken van een ontwerp. Het doel van Ebbers Groenprojecten uit Dedemsvaart is om een ontwerp te maken dat voldoet aan uw wensen. De stijl van uw woning en ligging zijn tevens belangrijke aspecten voor het ontwerp.

1: Oriënterend gesprek

Allereerst maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek. Deze afspraak vindt meestal bij u thuis plaats, zodat wij een beeld krijgen van uw tuin en de mogelijkheden. Daarbij zegt uw huis en de inrichting veel over uw smaak. Het doel van dit gesprek is om uw wensen volledig in kaart te brengen.

2: Inmeten van de tuin

De volgende stap is het inmeten van de tuin. Hierbij worden niet alleen de maten opgenomen, maar wordt ook gekeken naar alle belangrijke facetten zoals ligging, omgevingsfactoren en eventueel behoud van aanwezige elementen.

3: Maken van het ontwerp

De verkregen informatie vormt samen met uw wensen de basis voor het schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt vervolgens met u besproken en bijgeschaafd zodat er uiteindelijk een definitief ontwerp ontstaat dat geheel voldoet aan uw wensen. Wij vinden het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent, daarom komen de financiële aspecten al tijdens de ontwerpfase aan bod. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Of u nu kiest voor een strakke moderne tuin of voor een klassiek-romantische tuin, u kunt rekenen op een mooi en passend ontwerp van Ebbers Groenprojecten.

4: Bespreken van beplantingsplan

Als het ontwerp klaar is maken wij een passend beplantingsplan. Uw wensen staan hierbij centraal. Denk aan; welke kleuren vindt u mooi, houdt u van weelderig of juist rustig, wilt u hoge of juist lage beplanting, veel heesters of juist vaste planten? Deze onderwerpen zullen wij allemaal met u bespreken.

Een video laten maken van uw toekomstige tuin? Dat kan!

Wanneer wij een ontwerp maken voor uw tuin kunt u deze altijd bekijken door middel van afbeeldingen. Maar als de wens er is, kunnen wij ook een film  maken van het ontwerp, zodat u nog beter beeld krijgt hoe uw tuin eruit komt te zien. Als het ware loopt u alvast een rondje door uw toekomstige tuin. Onderstaand een voorbeeld van een video-ontwerp van Ebbers Groenprojecten.

Bent u klaar voor een oriënterend gesprek?

Neem dan gerust contact op met Ebbers Groenprojecten.
Wij kijken er naar uit om aan de hand van uw wensen een prachtig ontwerp te maken
en deze te vertalen naar een prachtige tuin.

Adres

Ebbers Groenprojecten
Ommerkanaal 17b
7701 RC Dedemsvaart

Contact

+31 (0)6 51525679
info@ebbersgroenprojecten.nl
www.ebbersgroenprojecten.nl

Ebbers Groenprojecten

Specialist op het gebied van
advies, ontwerp, aanleg
en onderhoud van tuinen