Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud passend bij ieder seizoen

Ebbers Groenprojecten uit Dedemsvaart verzorgt graag het onderhoud van uw tuin.

Of het nu gaat om snoeien, maaien, vegen, schoffelen, hagen knippen, scheuren van planten, verticuteren of bemesten; wij zorgen ervoor dat uw tuin er ieder seizoen netjes bij ligt.

Onderhoud op maat

Stelt u zich eens voor; op een heerlijke voorjaarsdag zit u buiten en kijkt u uit op een uw frisse en goed onderhouden tuin. Een heerlijk gevoel! Maar er gaat wel het nodige werk aan vooraf.

Daarnaast is het soms lastig om te bepalen hoe u uw planten, struiken en bomen het beste zelf kan onderhouden. Ebbers Groenprojecten kan dit werk uit uw handen nemen.

De frequentie en hoeveelheid van het onderhoud bepaalt u zelf. Wij kunnen ieder seizoen of half jaar uw tuin bijwerken, maar het kan ook op maandelijkse of wekelijkse basis.

Ook voor bedrijven

Ebbers Groenprojecten verzorgt ook het tuinonderhoud voor bedrijven. Ook daarin zijn verschillende opties. Het is mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten, zoals meerdere bedrijven in de Gemeente Hardenberg al hebben gedaan. Maar het is uiteraard ook mogelijk dat wij bijvoorbeeld eens per half jaar de tuin van uw bedrijf volledig bijwerken. 

Ebbers Groenprojecten onderhoudt graag uw tuin

Het is voor Ebbers Groenprojecten geen probleem of uw tuinwerkzaamheden groot of klein zijn.Wij helpen u graag om uw tuin keurig te onderhouden.

Heeft u interesse om u tuinonderhoud aan ons uit te besteden? Dan komen wij graag met u in contact.  

Adres

Ebbers Groenprojecten
Ommerkanaal 17b
7701 RC Dedemsvaart

Contact

+31 (0)6 51525679
info@ebbersgroenprojecten.nl
www.ebbersgroenprojecten.nl

Ebbers Groenprojecten

Specialist op het gebied van
advies, ontwerp, aanleg
en onderhoud van tuinen